پاسخ: [مادربرد گیگابایت] ساپورت پردازنده
نقل قول:
این که تو صفحش نوشته با 1333 بوت میشه ولی تا 1066 تو تنظیمات هست تناقض نداره? اخر کدومش درسته?:1. (27):
جلوش نوشته (Run at FSB 800 MHz)
نقل قول:
بله دوست عزیز ولی کاش قبل سفارش گزینه ها رو هم چک میکردید :1. (26):
فقط ببینید میتونید ضریب رم رو تغییر بدید دیگه مشکلی نباید باشه
:give_rose:
- - - Updated - - -
بله دوست عزیز ولی کاش قبل سفارش گزینه ها رو هم چک میکردید :1. (26):
فقط ببینید میتونید ضریب رم رو تغییر بدید دیگه مشکلی نباید باشه
ضریب رم حداقلش 2.00 هست گزینه های دیگه 2.66 و 3 و 4 هستن رمم خودش باسش 800 ولی مادربرد اوردتش روی 533. وقتی fsb رو روی 333 میزارم با حداقل ضریب،باس رم میشه 667.
نقل قول:
این که تو صفحش نوشته با 1333 بوت میشه ولی تا 1066 تو تنظیمات هست تناقض نداره? اخر کدومش درسته?:1. (27):
کجای تنظیمات
نقل قول:
جلوش نوشته (Run at FSB 800 MHz)
این مورد برای سی پی یو بود که با بایوس fd در این fsb کار میکنه شما گفتید تغییر محسوسی نداره و بنده حساب کردم که موارد رو ببینید صفحه ی اول که گفتم 1.8 کارمیکنه و از نظر من زیاده
زمانی که fsb 1066 بشه سی پی یو 2.4 و اگه پایداری کامل در 1333 بشه شما میتونید 3 رو استفاده کنید
- - - Updated - - -
نقل قول:
ضریب رم حداقلش 2.00 هست گزینه های دیگه 2.66 و 3 و 4 هستن رمم خودش باسش 800 ولی مادربرد اوردتش روی 533. وقتی fsb رو روی 333 میزارم با حداقل ضریب،باس رم میشه 667.
تغییر تایمینگ هم میتونید بدید چون وقتی به این شکل ضریب کم کنید تایمینگ هم کاهش پیدا میکنه ولی 1:1 به حالت دیفالته
نقل قول:
کجای تنظیمات
این مورد برای سی پی یو بود که با بایوس fd در این fsb کار میکنه شما گفتید تغییر محسوسی نداره و بنده حساب کردم که موارد رو ببینید صفحه ی اول که گفتم 1.8 کارمیکنه و از نظر من زیاده
زمانی که fsb 1066 بشه سی پی یو 2.4 و اگه پایداری کامل در 1333 بشه شما میتونید 3 رو استفاده کنید
1333 منظورم صفحه سایت گیگا بود.اون گزینه 1066 رو نوشته فقط برای core 2 1066 فک نکنم بشه رو این 1333 فعالش کرد
نقل قول:
کجای تنظیمات
شما بهتر میدونید انگار . امیدوارم دوستمون مشکل نخورند با روش شما .
نقل قول:
شما بهتر میدونید انگار . امیدوارم دوستمون مشکل نخورند با روش شما .
جناب امید بحث بهتر دونستن یا... نیست بنده هم هیچ ادعایی ندارم فقط چون حساب کردم دیدم زیاده سی پی یو 3 روی 1.8 کار کنه متذکر شدم تا این تاپیک ادامه یافت در مورد موارد که شما گفتید هم بنده فقط با احترام یاداور نکاتی شدم فک میکنم تاپیک رو بخونید متوجه خواهید شد حتی همین چند پست اخر:give_rose:
خوب اینطور که معلومه نمیشه بی دردسر از این سی پی یو استفاده کرد :oops: فک کنم بهتر باشه دنبال ی cpu با fsb 1066 باشم.
نقل قول:
جناب امید بحث بهتر دونستن یا... نیست بنده هم هیچ ادعایی ندارم فقط چون حساب کردم دیدم زیاده سی پی یو 3 روی 1.8 کار کنه متذکر شدم تا این تاپیک ادامه یافت در مورد موارد که شما گفتید هم بنده فقط با احترام یاداور نکاتی شدم فک میکنم تاپیک رو بخونید متوجه خواهید شد حتی همین چند پست اخر:give_rose:
پردازنده ای که من به ایشون معرفی کردم E2200 با FSB 800 بود . من حساب یکسری موارد بعدی رو میکنم . که کاربر در طولانی مدت مشکل نخوره . باید رعایت همه جوانب بشه توی پیشنهادها . محدودیت ها چیپ 945 بسیار زیاد است . خیلی دردسرساز ممکنه براشون بشه .من با تمام موارد به این نتیجه رسیدم .
نقل قول:
1333 منظورم صفحه سایت گیگا بود.اون گزینه 1066 رو نوشته فقط برای core 2 1066 فک نکنم بشه رو این 1333 فعالش کرد
خیر دوست عزیز شما باید fsb رو زیاد کنید که باید تایینگ روی 1:1 باشه که رم تغییر کنه و چون 1:1 نداره باید تایمینگ رو داشته باشید تا تایمینگ رو افزایش بدید (چون وقتی همینطوری ضریب رو کم کنید تایمینگ هم کم میشه که شما دوباره افزایش خواهید داد)
نقل قول:
پردازنده ای که من به ایشون معرفی کردم E2200 با FSB 800 بود . من حساب یکسری موارد بعدی رو میکنم . که کاربر در طولانی مدت مشکل نخوره . باید رعایت همه جوانب بشه توی پیشنهادها . محدودیت ها چیپ 945 بسیار زیاد است . خیلی دردسرساز ممکنه براشون بشه .من با تمام موارد به این نتیجه رسیدم .
بله میدونم سالهاست فعالیتتون رو اینجا و دیگر فروم ها دیدم من هم از شما سپاسگذارم
اما شما در پست دوم در جواب به ایشون گفتید کاهش محسوس ندارن ایشون هم همونطور که میدونید سفارش دادند بنده هم تمامی تلاشم رو میکنم تا بتونند از حداکثر کارایی سی پی یو استفاده کنند انشاالله که با اینکار هم از بنده رنجیده خاطر نشده باشید:give_rose: